Wanneer zal mijn Droom zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Makedreamscometrue?

Zodra er 25,- of meer is gedoneerd aan de droom, zal deze ook zichtbaar zijn in het zoeksysteem van Makedreamscometrue.

Waar kies ik in welke categorie ik wil dat mijn Droom zichtbaar is?

Bij het aanmaken van je droom kun je een categorie kiezen, wil je dit later veranderen dan kan dat gemakkelijk via je dashboard.

Hoe weet ik of het veilig is om aan iemand te doneren?

Met duizenden Dromen is het onmogelijk om alle Dromen te monitoren. In plaats daarvan, geven wij bezoekers de handvatten om een geïnformeerde keuze te maken in hun keuze aan wie zij willen doneren.

Uiteraard hebben Makedreamscometrue en onze partners talloze manieren om fraude te voorkomen, uiteindelijk willen we graag benadrukken dat bezoekers letten op de melding die op elke Droom zichtbaar is: Doneer alleen aan mensen die je persoonlijk kent en vertrouwd.

Kan ik met mijn mobiel ook Makedreamscometrue gebruiken?

Jazeker! Makedreamscometrue is helemaal geoptimaliseerd om er ook prachtig uit te zien op een smartphone of tablet, hierdoor is het ook via een mobiel of tablet ontzettend makkelijk gemaakt om te dromen of doneren!

Waarom vraagt Makedreamscometrue 6%?

Duizenden Dromen die allemaal een klein percentage van 6% hebben afgedragen, hebben ervoor gezorgd dat duizenden, misschien wel miljoenen mensen hun Dromen waar kunnen maken. Zolang we iedereen dit blijft doen en bereid is een stukje aan het voortbestaan van het platform wil afstaan, kunnen we met Makedreamscometrue steeds meer mensen helpen hun grootste Droom werkelijkheid te laten worden.

Dat is het doel van Makedreamscometrue.

Makedreamscometrue maakt ontzettend veel kosten om het platform zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en houden, zoals elke populaire internet dienst. Vanaf het begin was het voor ons het allerbelangrijkst dat de drempel zo laag mogelijk was voor mensen om te beginnen met inzamelen en dat het helemaal gratis zou zijn om te starten. No Cure, No Pay. Hierdoor hoeven wij geen advertenties of andere afleiding op onze site te tonen.

Makedreamscometrue heeft slechts vragen slechts 6% nodig hebben om onze organisatie draaiende te houden en te laten groeien.

Van elke euro die bijvoorbeeld het KWF ontvangt, gaat bijvoorbeeld maar 48% naar daadwerkelijk onderzoek. (bron: NRC.nl)

Even samengevat: Makedreamscometrue is een ontzettend efficiënte en effectieve manier om financiële steun aan diegene te bieden om wie jij het meeste geeft. Het is niet alleen zo dat je ontzettend gericht kan geven aan iemand, maar er gaat ook nog eens veel meer geld naar de beoogde ontvangers dan andere organisaties kunnen claimen.

Moet ik een stichting zijn om Makedreamscometrue te gebruiken?

Zeker niet! Iedereen kan online geld inzamelen door een Droom te starten op Makedreamscometrue.

Onze gebruikers zamelen vaak geld in voor hun eigen Dromen of om iemand anders te helpen.

Makedreamscometrue is gemaakt om gewone mensen de mogelijkheid te geven om buitengewone dingen te doen met het geld dat zij online inzamelen.

Uiteraard is het wel mogelijk om als stichting geld in te zamelen via makedreamscometrue.