Kosten en commissies

Het gebruik van de Makedreamscometrue-service en het creëren van dromen is GRATIS! We brengen geen opstartkosten of abonnementskosten in rekening om geld in te zamelen.

Makedreamscometrue werkt met een NO CURE, NO PAY-formule en vraagt ​​een commissie van 6% op donaties. Als u geen donaties ontvangt, betaalt u helemaal niets.

Sites die claimen 100% gratis te zijn, moeten donoren tot 15% betalen en de dromer moet ook een extra 3% betalen voor het ontvangen van het bedrag. Makedreamscometrue zal je donoren nooit om geld vragen.
De meeste websites vereisen opstartkosten of andere constructies, waardoor het voor veel mensen moeilijker is om geld in te zamelen. We wilden het helemaal gratis maken om te beginnen met verzamelen en werken met een “No Cure, No Pay” -formule.

We vragen 6% om het voor duizenden mensen mogelijk te maken geld in te zamelen voor hun dromen. Denk hierbij aan personeel, website-ontwikkeling, mediapromotie, servers etc.

Veel organisaties in Nederland hebben 50% nodig om hun organisatie te behouden en mensen te helpen. Makedreamscometrue slechts 6% en daar zijn we erg trots op!

Omdat we onze commissie automatisch berekenen, hoeft u zich nooit zorgen te maken over rekeningen of dat u Makedreams echt geld verschuldigd bent.

Hieronder staan ​​de transactiekosten inclusief BTW voor verschillende betaalmethoden. Dit is inclusief de kosten van het handmatig controleren van alle betalingen en het handmatig betalen aan de betreffende dromer, zodat je zeker weet dat je geld goed terechtkomt.

Payment method Transaction costs in €
iDeal € 0,70
AMERICAN EXPRESS € 0,35 + 3,7%
MASTERCARD € 0,85+3,7%
VISA € 0,85 + 3,7%
PAYPAL € 1,00 + 3,5%

De commissie voor het gebruik van de service van Makedreamscometrue en de transactiekosten worden automatisch in mindering gebracht op de donaties!

Donors betalen GEEN vergoedingen.