Wat is het geheim van een succesvolle Droom?

Het belangrijkste is om je Droom zo duidelijk mogelijk te communiceren.

Een foto of video van hoge kwaliteit helpt ook ontzettend en ten slotte is de allergrootste tip die we kunnen geven om je Droom zo vaak en zoveel mogelijk te delen via Facebook. Vraag al je vrienden en familie om je te steunen door het zoveel mogelijk te delen en als ze kunnen ook te doneren!

Kan ik voor alles geld inzamelen?

Bijna wel. Natuurlijk kun je hierbij je gezonde verstand gebruiken. Zamel geld in voor persoonlijke dromen die inspirerend, spannend en een hoger doel hebben.

Doe geen illegale dingen, verwacht niet dat vreemden jou zomaar geld zullen gaan geven of zet ongepaste content online. Als je twijfelt, kijk dan op de site wat duizenden andere Dromers hebben gedaan voor inspiratie.

Hoe kan ik mijn Droom delen?

Elke Droom op Makedreamscometrue krijgt een unieke link om het makkelijk te maken om te delen met andere mensen.

Het delen van je Droom is ontzettend makkelijk gemaakt door onze ingebouwde functionaliteiten om je Droom te delen via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of email.

Zal Makedreamscometrue mij helpen met media-aandacht?

De beste manier om onder de aandacht te komen is door eerst je eigen lokale media te benaderen. Lokale kranten en televisiestations zijn altijd op zoek naar interessante verhalen, zoals die van jou. Zodra je Droom wat meer aandacht begint te krijgen, zal het team van Makedreamscometrue misschien wel contact met je opnemen!

Wat zijn updates?

Makedreamscometrue heeft een feature waarbij je kan kiezen om een update te sturen naar je donateurs. Deze feature kun je ook gebruiken om je update te delen via Facebook, waardoor je nog meer aandacht eraan kan geven.

Hoe kan ik mijn donateurs bedanken?

Via je dashboard heb je de mogelijkheid om een bericht te sturen naar alle donateurs.

Zo kun je gemakkelijk al je donateurs bedanken, nadat zij jou hebben geholpen om jouw Droom werkelijkheid te maken.